Kvindelige Jurister

Kvindelige Jurister er en forening på Det Juridiske Fakultet med særlig fokus på at styrke kvinders juridiske karriere. Det sker ved at styrke dine kompetencer inden for det juridiske felt og sætte fokus på dine fremtidige karrieremuligheder inden for jurist- og advokatbranchen. ​

Foreningen afholder foredrag, workshops og virksomhedsbesøg. Desuden er networking en stor del af foreningen, som sikrer brobygning mellem det juridiske erhvervsliv og jura- og erhvervsjurastuderende.

Læs mere ↓

Bestyrelsen

Bestyrelsen er den øverste ledelse i Kvindelige Jurister og består af kvindelige jurastuderende på Københavns Universitet.

Nynne Mørkeberg

Ida Isaksen

Støttemedlemsansvarlig

Advisory board

Vores advisory Board består af udvalgte fagfolk, som har til formål at fungere som vores sparringspartnere og støtte op omkring foreningens udvikling og fremtid.

Kristin Assad

Erhvervsjurist & stifter af LegalUp

Team

Bliv aktiv i Kvindelige Jurister. Vi søger hele tiden nye ansigter, der ønsker at give en hånd med i vores arbejde. Har du lyst til at blive en del foreningens team, så send os en mail på kjurister@gmail.com

Sponsorater

For information om sponsormuligheder, bedes du kontakte os på kjurister@gmail.com.