Kvindelige Jurister

Kvindelige Jurister er en studenterforening med formål at sikre kønsdiversitet i den juridiske branche. Dette begrundet ud fra, at der her fortsat ikke er ligestilling mellem mænd og kvinder. Vores mærkesager er derfor bl.a. lige løn for lige arbejde, mere ligelig fordeling af barsel mellem kønnene, iværksættelse af kønsneutrale ansættelsesprocesser samt sikre mere diversitet i ledelser, da dette oftest også giver virksomheden en bedre bundlinje.

Kvindelige Jurister har til formål at styrke dine kompetencer inden for det juridiske felt og sætte fokus på dine fremtidige karrieremuligheder inden for jurist- og advokatbranchen. Foredrag og workshops udbydes som led i en spændende og udbytterig måde at sikre fastholdelse og udvikling af kvindelige talenter. Desuden er networking en stor del af foreningen, som sikrer brobygning mellem erhvervslivet og de jurastuderende.​

Læs mere ↓

Bestyrelsen

Bestyrelsen er den øverste ledelse i Kvindelige Jurister og består af kvindelige jurastuderende på Københavns Universitet.

Nynne Mørkeberg

Stifter og forperson

Emilie Louise Lindholt Andersson

Næstforperson

Laura Madeleine Dupont

Marie Borrisholt Grevsen

Milla Bjørn

Amanda Qazo

Julie Sneholt

Karoline Sehested

Rikke Skødt

Stephanie Jensen

Marketingansvarlig

Hira Nadeem

Marketingansvarlig

Ida Isaksen

Støttemedlemsansvarlig

Ida Veronika Dam Johansen

Støttemedlemsansvarlig

Team

Bliv aktiv i studenterforeningen Kvindelige Jurister. Vi søger hele tiden nye ansigter, som ønsker at bidrage til vores frivillige arbejde. Har du lyst til at blive en del foreningens team, så send os en mail på kjurister@gmail.com

Josephine Hedegaard

Katrine Ida Kristensen

Camille Løkkegaard

Tilde Nielsen

Charlotte Brøndum

Mie Rune Frostholm

Caroline Sprunk-Jansen

Mathilde Stampe Plougsgaard

Oline Liv

Emilia Maria Helleberg

Christina Frilund Jensen

Jasmin Blander Jensen

Støttemedlemmer

Hila Noori Hashimi

Støttemedlemmer

Caroline F. Passarge

Natalie Goth Paaschburg

Emma Schou Nielsen

Cathrine Lüttichau-Holm

Advisory board

Vores advisory Board består af udvalgte fagfolk, som har til formål at fungere som vores sparringspartnere og støtte op omkring foreningens udvikling og fremtid.

Kristin Assaad

Erhvervsjurist & stifter af LegalUp