Kvindelige Jurister x Bruun & Hjejle: Lær at investere med Female Invest

Vidste du, at danske kvinder er blandt dem, der investerer mest online i EU? 💸

Selvom at danske kvinder er blandt dem, der investerer mest online i EU, er der stadig flere mænd end kvinder i Danmark, der investerer. Det har stor betydning for forskellen på mænd og kvinders formue på den lange bane. Den kønsmæssige ulighed i investeringer og økonomisk ligestilling går derfor hånd i hånd  🤝

Muligheden for at investere forudsætter nemlig, at der er økonomisk ligestilling, således at kvinder har mulighed for at frigøre midler til at investere. Ifølge Danmarks Statistik var bruttolønsforskellen mellem mænd og kvinder på 12,7 procent i 2019. Det er ensbetydende med, at hver gang en mand i gennemsnit tjener 100 kroner, så tjener en kvinde gennemsnitligt 87 kroner og 30 øre. Dette løngab har selvfølgelig også betydning for størrelsen af den investerbare formue.

Derudover kan kvinders stillingtagen til hvordan de ønsker at forvalte deres økonomi, f.eks. gennem investeringer, være et vigtigt middel til at opnå mere økonomisk ligestilling og frihed. Kvindelige Jurister mener, at det skal være lettere at sætte sig ind i investering, da det kan virke som et større projekt at sætte sig ind i.

Da vi har en vision om, at flere bevæger sig ud på aktiemarkedet, har vi i samarbejde med Bruun & Hjejle teamet up med virksomheden Female Invest, som har en ambition om at skabe et forum, som sætter investering på dagsordenen. Female Invest er med til at gøre det let tilgængeligt og overskuelig for alle at være med. Gennem events og webinarer kæmper Female Invest for finansiel ligestilling.

Lærke Engelbrekt Pedersen fra Female Invest, vil derfor give en introduktion til:
– Hvorfor det er vigtigt at investere
– Hvad man kan investere i
– Hvordan man kommer i gang

Vores håb er, at arrangementet vil inspirere og klæde flere på til at tage ansvar for deres privatøkonomi gennem investeringer.

Arrangementet afsluttes med spørgsmål og networking, hvor Bruun & Hjejle vil byde på en let anretning.

TIDSPLAN
17:00 Ankomst 
17:00-17:15: Introduktion 
17:30-18:30: Oplæg med Lærke 
18:30-20:00: Networking

LOKALITET
Bruun og Hjejle Advokatfirma
Nørregade 21, 1165 København (Indgang via Sankt Petri Passage)

TILMELDING
https://billetfix.dk/…/kvindelige-jurister-x-bruun…/

Arrangementet henvender sig til alle, der ønsker at lære mere om investeringer. Arrangementet forudsætter ikke, at man er medlem af Kvindelige Jurister, og alle er således meget velkomne.

Vi glæder os til at se jer!

De bedste hilsener,
Kvindelige Jurister og Bruun & Hjejle