Kvindelige Jurister x Djøf Advokat Akademiet: Ærlig snak om fremtidens jurist

Ærlig snak om fremtidens jurist

Djøf Advokat Akademiet inviterer i samarbejde med Kvindelige Jurister til et spændende streaming-arrangement om fremtidens jurist, hvor vi sætter fokus på advokatbranchens udfordringer.

Drømmer du om et job i advokatbranchen, så kom til Djøf Advokat Akademiets og Kvindelige Juristers arrangement om fremtidens jurist. Arrangementet er åbent for jurastuderende, som er medlemmer af Djøf, og vi byder på lækker forplejning og et spændende streaming-arrangement.

Vi har sammensat et spændende program, hvor vi indleder med et fagligt oplæg om ligestilling og diversitet i de juridiske brancher, inden vi streamer live fra arrangementet ‘Ærlig talt – advokatbranchens udfordringer’ i Folketeatret, som sætter spot på lederskab, ligestilling og diversitet i advokatbranchen.

Baggrunden er, at advokatbranchen står overfor store, arbejdsmæssige udfordringer, som i høj grad påvirker arbejdsmiljøet i branchen, og virksomhedernes muligheder for at rekruttere, fastholde og udvikle de juridiske medarbejdere.

Brancherapporten ‘Fremtidens Jurist 2023’ fra Karnov Group, Danske Advokater og Djøf Advokat tager temperaturen på juristernes vilkår i branchen, og bekræfter billedet af en branche, hvor de unge advokater og fuldmægtige gerne vil gøre en indsats og forskel på jobbet, men hvor det halter med fokus på god personaleledelse, diversitet og ligestilling.

Se med, når vi streamer live fra debatten i Folketeatret, og du får lejlighed til at blande dig i debatten og stille spørgsmål via Mentimeter.

Program: 

17:45 – Velkomst, networking og catering

18:00 – Diversitet og inklusion i juridiske brancher (Mød Edith Jacobsen, arbejdslivspolitisk chef i Djøf) 

18:30 – Livestreaming af Djøf Advokats arrangement fra Folketeatret i København

20:45 – Networking

21:00 – Tak for i aften 

Vi ser frem til at byde jer velkommen tirsdag den 21. november 2023 hos Poul Schmith/Kammeradvokaten, Kalvebod Brygge 32, 1560 København 

Tilmeldning sker via dette link.