Kvindelige Jurister X Gorrissen Federspiel: Balancen mellem studielivet, karrieredrømme og fritid

Vil du vide, hvordan du bedst muligt navigerer, mellem karriere og privatliv, og hvordan man skaber balance i sin hverdag, hvis man har store karrieredrømme?

Kvindelige Jurister inviterer i samarbejde med Gorrissen Federspiel til en spændende og lærerig aften med fokus på coaching i værktøjer til at kunne navigere i en high-performance kultur i advokatbranchen.

Tirsdag d. 31. oktober byder på studiebesøg med oplæg fra coach Susanne Schelde-Mollerup Funder, der hjælper med en guide til at få styr på balancen mellem karrieredrømme og fritid og undgå de største faldgruber på disse områder.

Susanne er selvstændig erhvervscoach og har mange års erfaring med at rådgive og undervise jurister, blandt andet gennem sit samarbejde med Gorrissen Federspiel. Af denne grund har hun et stort kendskab til de problemstillinger, som mange jurister i advokatbranchen møder.

Derudover vil aftenen byde på tre kvindelige profiler fra Gorrissen Federspiel; Advokat Christine Kjærgaard der sammen med Managing Counselor Caroline Boysen kommer fra afdelingen Corporate/M&A, samt Senior Real Estate Counselor Mette Jul Marott fra afdelingen Fast Ejendom. Christine, Caroline og Mette repræsenterer hvert sit sted i karrieren som advokat og kan derfor give et bredt indblik i branchen og dele ud af deres forskellige karriereråd og erfaringer.

Følg med på Kvindelige Juristers Instagram, hvor vi vil introducere de tre kvindelige profiler fra Gorrissen Federspiel og Susanne Funder nærmere!

Afslutningsvis vil der blive budt på lækker forplejning, hvor der vil være rig mulighed for at

fortsætte samtalen med networking og videndeling i Gorrissen Federspiels smukke lokaler.

Program:

17:30-17:35 – Velkomst ved Kvindelige Jurister

17:35-17:45 – Velkomst ved Gorrissen Federspiel af HR-direktør Sara Jursic

17:45-18:30 – Oplæg ved coach Susanne Schelde-Mollerup Funder

18:30-19:15 – Paneldebat om at gøre karriere i advokatbranchen ved Christine Kjærgaard, Caroline Boysen og Mette Jul Marott

19:15-20:30 – Networking og forplejning

Vi glæder os til at se jer tirsdag d. 31. oktober 2023 hos Gorrissen Federspiel, Axeltorv 2, 1609 København V

Tilmelding sker gennem følgende link: https://billetfix.dk/da/e/kvindelige-jurister-x-gorrissen-federspiel-balancen-mellem-studielivet-karrieredrmme-og-fritid