Har du tænkt på en karriere som virksomhedsjurist?

Hvilke muligheder er der for mig som jurist i en finansiel virksomhed, og hvordan kan mine kompetencer bidrage til virksomhedens strategiske målsætninger? Hvor meget fylder diversitet og inklusion i en virksomhed som Tryg?

Få svar på dette og meget mere, når Kvindelige Jurister og Tryg inviterer til et arrangement om, hvordan en karriere som virksomhedsjurist kan se ud.

Oplev oplægsholderne tale om bl.a.:

• Diversitet og inklusion som en prioritet i en nordisk koncern
• Strategiske juridiske opgaver inden for ESG, innovation og M&A
• Deres egen karriere med en juridisk uddannelse i bagagen & de bedste karriereråd til dig

Mød oplægsholderne: CEO for Tryg, Johan Kirstein Brammer, Juridisk Direktør Bettina Drejer Clausen og Maiken Kaalund Jørgensen, Juridisk Rådgiver i Koncernjura.

En aften med spændende oplæg, spørgsmål og dialog samt efterfølgende networking med flere jurister fra Tryg. Eventet starter kl. 17.30, hvor der vil være lidt forplejning og drikkelse.

Eventet foregår på Søndre Campus, Alf Ross Auditoriet, 9A.3.01 – Karen Blixens Vej 8, 2300 København 

Vi gør opmærksom på, at deltagelse ikke kræver medlemskab af foreningen, og at arrangementet ikke er forbeholdt jurastuderende – alle, der har interesse for emnet, er således velkomne.

Vi glæder os til at se jer torsdag d. 28. september 2023 på Campus – tilmelding sker på følgende link: https://lnkd.in/eEBHjrMT

Dialogen tager udgangspunkt i jeres spørgsmål, som i får mulighed for at uploade forinden. 

Kvindelige Jurister og Tryg har indgået et samarbejde, der bidrager til at sikre diversitet, ligestilling samt lige muligheder og karriereveje for kvinder og mænd på det juridiske felt. I Tryg ønsker vi at afspejle det samfund, vi er en del af, og vi tror på, at diversitet i tænkning er et afgørende element for vores fremtidige succes. I Tryg har vi et mål om 41% kvinder i ledelse i 2024.