Kvindelige Jurister og Mazanti-Andersen: Nytårskur med Emma Holten

Torsdag d. 9. februar 2023 kl. 18.00

Kvindelige Jurister og Mazanti-Andersen inviterer til nytårskur med foredragsholder og feministisk debattør Emma Holten.

2023 er allerede godt i gang, og Kvindelige Jurister ser frem til et spændende år fyldt med mange fede samarbejder og events, som du er inviteret til. Vi ønsker derfor at skyde semestret i gang på allerbedste manér, hvorfor du er inviteret til en interessant aften med Emma Holten som oplægsholder. 

Emma Holten er feminist og debattør, og hun beskæftiger sig især med emnerne køn, økonomi, samfundsstrukturer og deres indbyrdes forhold til hinanden. Denne aften vil du høre Emma Holten fortælle om, hvordan vi kan anskue økonomien og hinanden på en mere bæredygtig og fair måde, hvor fokus især vil være på køn. 

Hvad kan du forvente af aftenen? 

Du vil først blive budt velkommen med et glas champagne, snacks og godt humør. Der vil herefter være tid til at networke, hvorefter Kvindelige Jurister vil tage ordet og byde velkommen. Emma Holten vil som det næste gå på med sit oplæg, som vil forløbe over en lille time. Til sidst vil aftenen byde på sliders og lækre cocktails – og ikke mindst chancen for at blive hængende og networke . 

Vi gør opmærksom på, at deltagelse i arrangementet ikke kræver medlemskab af foreningen Kvindelige Jurister eller betaling. Arrangementet er heller ikke forbeholdt jurastuderende, alle er velkomne – så tag gerne din ven med under armen! 

Tidsplan: 

Kl. 18:00: Ankomst, velkomstdrink og snacks 
Kl. 18:30: Velkomst af Kvindelige Jurister 
Kl. 18:45: Alle finder en plads 
Kl. 19.00: Emma Holten går på med oplæg 
Kl. 20:00: Forplejning og networking 

Du skal tilmelde dig for at kunne deltage i nytårskuren, da der er et begrænset antal pladser.

Tilmelding sker på følgende link: 

https://billetfix.dk/da/e/kvindelige-jurister-og-mazanti-andersen-inviterer-til-nytarskur-med-foredragsholder-og-feministisk-debattr-emma-holten/?fbclid=IwAR0W8bDOnQ84eEUSHQLaEEjw8VLLyf5z1D5ZJb8I3QYEhY9H8moEXwmhTgg

Og læs endelig mere om vores oplægsholder Emma Holten på følgende link: https://www.emmaholten.com/

Vi glæder os meget til at se dig!