Kvindelige Jurister x Poul Schmith/Kammeradvokaten: “Vejen til Højesteret”

Alle kender til Højesteret. Vi jurastuderende støder meget ofte på Højesteret; enten gennem afsagte domme i vores lærebøger, i lovsamlinger eller i medierne. Men hvem er så personerne bag et af Danmarks højeste embeder? Og hvilke personer kan man møde i Højesteret?

Kom med onsdag d. 9. november kl. 17.30, hvor Kvindelige Jurister og Poul Schmith/Kammeradvokaten har inviteret to højesteretsdommere, Rikke Foersom og Søren Højgaard Mørup, til paneldebat.

Her deltager Bodil Søes Petersen, partner i Poul Schmith/Kammeradvokaten og advokat (H), samt Maria Casparij, tidligere dommerfuldmægtig ved Højesteret og nu advokatfuldmægtig hos Poul Schmith/Kammeradvokaten, også.

I paneldebatten forsøger vi at blive klogere på, hvilke personer der har deres daglige gang i Højesteret; både som dommer, men også som advokat. Vi kommer til at berøre forskellige emner såsom work-life balance i anledningen af Karnov Groups artikel, “Fremtidens jurist”, kønsdiversitet i Højesteret, oplevelser med imposter syndrom og om ovenstående personers erhvervsmæssige og personlige vej til Højesteret.

Vær med, når vi får Højesteret i øjenhøjde og får klarlagt, hvordan forskellige veje til Højesteret kan være.

Eventet starter kl. 17:30, hvor der vil være lidt snacks og drikkelse. Når paneldebatten er færdig, vil der efterfølgende blive serveret tapas samt drikkelse.

Vi gør opmærksom på, at deltagelse ikke kræver medlemskab af foreningen, og at arrangementet ikke er forbeholdt jurastuderende. Alle, der har interesse for Højesteret, er således velkomne.

Vi glæder os til at se jer!

De bedste hilsner

Kvindelige Jurister og Poul Schmith/Kammeradvokaten

Du kan tilmelde dig arrangementet her (link).