Kvindelige Jurister x Bruun & Hjejle: Female Invest

Torsdag den 29. september 2022 kl. 17.00

Kvindelige Jurister x Female Invest

Selvom flere kvinder har bevæget sig ind på aktiemarkedet, er der stadig flere mænd end kvinder, der investerer. Det har stor betydning for forskellen på mænd og kvinders formue på den lange bane. Den kønsmæssige ulighed i investeringer og økonomisk ligestilling går derfor hånd i hånd. 

Muligheden for at investere forudsætter nemlig, at der er økonomisk ligestilling, således at kvinder har mulighed for at frigøre midler til at investere. Ifølge Danmarks Statistik var bruttolønsforskellen mellem mænd og kvinder på 12,7 procent i 2019, og dette løngab har selvfølgelig også betydning for størrelsen af den investerbare formue.

Samtidig kan kvinders stillingtagen til hvordan de ønsker at forvalte deres økonomi, f.eks. gennem investeringer, være et vigtigt middel til at opnå mere økonomisk ligestilling. 

Kvindelige Jurister mener, at det skal være lettere at tale om og interessere sig for økonomi, da vi har en vision om, at flere bevæger sig ud på aktiemarkedet.

Derfor har vi, i samarbejde med Bruun & Hjejle, teamet up med virksomheden Female Invest, som har en ambition om at skabe et forum, som sætter investering på dagsordenen, og som gør det let tilgængeligt og overskuelig for alle at være med. Med mere end 40.000 deltagere til events og webinarer og medlemmer i 55+ lande kæmper Female Invest for finansiel ligestilling. 

Anna-Sophie Hartvigsen, Co-Founder af Female Invest, vil derfor give en introduktion til, hvorfor det er vigtigt at investere, hvad man kan investere i, samt hvordan man kommer i gang. Vores håb er, at arrangementet vil inspirere og klæde flere på til at tage ansvar for deres privatøkonomi gennem investeringer. 

Arrangementet afsluttes med spørgsmål og networking, hvor Bruun & Hjejle vil byde på en let anretning.

Deltagere ved arrangementet får desuden en rabatkode til medlemskab hos Female Invest, hvor man får adgang til en kæmpe læringsplatform med online magasiner, webinarer, masterclasses og meget andet.

Tidsplanen er som følger:

17.00: Dørene åbner
17.15 – 17.30: Velkomst ved Bruun & Hjejle og Kvindelige Jurister
17.30 – 18.30: Oplæg v. Female Invest
18.30 – 20.00: Network og forplejning

Arrangementet henvender sig til alle, der ønsker at lære mere om investeringer – også dem, der allerede har bevæget sig ud på aktiemarkedet. Arrangementet forudsætter ikke, at man er medlem af Kvindelige Jurister, og alle er således meget velkomne.

Vi glæder os til at se jer! 

De bedste hilsener,
Kvindelige Jurister og Bruun & Hjejle 

Du kan tilmelde dig arrangementet her (link)