Kvindelige Jurister x Bruun & Hjejle: Rollemodeller

I samarbejde med Bruun & Hjejle inviterer Kvindelige Jurister til forårssemesterets sidste event, hvor vi sætter fokus på rollemodeller.

Behovet for rollemodeller er større end nogensinde. Det gælder også, når vi taler ligestilling.

Forskning viser nemlig, at rollemodeller har en særlig fordel for kvinder på grund af de kønsmæssige skævheder, institutionelle barrierer og negative stereotyper, som kvinder længe har måttet kæmpe med på tværs af en bred vifte af professioner. Fænomenet “seeing is believing” spiller derfor en betydelig rolle, når vi drøfter ambitioner, empowerment og diversitet, men også når vi taler om muligheden for at forene karriere- og familieliv.

Derfor har Kvindelige Jurister i samarbejde med Bruun & Hjejle fundet to beundringsværdige rollemodeller, som vi håber vil være med til at inspirere og motivere.Vi får besøg af Mia Wagner, investor og stifter af Nordic Female Founders, som har mange år bag sig som henholdsvis advokat, bestyrelsesformand, direktør, iværksætter og “løvinde”. 

Derudover får vi også besøg af Josefine Movin Østergaard, som er advokat og Senior Manager hos Bruun & Hjejle. 32-årige Josefine bliver beskrevet som en af de største talenter i advokatbranchen og er i år på Berlingskes Talent 100-liste. Josefine er desuden den næste, der portrætteres i Kvindelige Jurister portrætserie af rollemodeller. 

Aftenens program er som følger: 

17.00: Dørene åbner
17.15 – 17.30: Velkomst ved Bruun & Hjejle og Kvindelige Jurister
17.30 – 18.30: Oplæg v. Mia Wagner
18.30 – 18.50: Oplæg og spørgsmål v. Josefine Movin
18.50 – 20.00: Network og forplejning

Vi glæder os til at se jer, når vi skyder sommeren i gang med et underholdende event om rollemodeller, hvor Bruun & Hjejle efterfølgende byder på lækker forplejning. 

Vi gør opmærksom på, at deltagelse ikke kræver medlemsskab af foreningen, og at arrangementet ikke er forbeholdt jurastuderende – alle interesserede er således velkomne.

Tilmelding via følgende link.