Jul på jura x Kvindelige Jurister

Nu er det snart jul, og traditionen tro inviterer Det Juridiske Fakultet til “Jul på Jura” på onsdag den 1. december.

Fakultetet står for gratis risengrød, julemusik og julestemning.

Studenterorganisationerne vil være der, og @foreningenargument står bl.a. for julequiz og lykkehjul!

I år vil Kvindelige Jurister gerne gøre en forskel samtidigt med, at vi forsøder tilværelsen for de studerende. Derfor laver vi en juletombola med præmier, hvor alle midler til køb af lodder vil gå ubeskåret til @julehjaelpen.dk. Julehjælpen er en dansk organisation, der hjælper trængende børnefamilier med at forsøde juletiden, så alle børn kan få en god jul. 

Vi har fantastiske præmier på højkant. Du kan bl.a. vinde gavekort til Saxo og Hava Java, goodiebags, gavekurve, vin, champagne, whisky, gin, højtalere, et års forbrug af æbleskiver, en signeret kopi af Blondinens Betragtninger og meget mere. 

Så kig forbi, støt Julehjælpen og mærk julestemningen i atriet. Det bliver magisk – vi ses!