Kvindelige Jurister X Horten: Et indblik i livet indenfor M&A og på den internationale scene

Er du studerende og med interesse for en karriere inden for M/A, så sæt kryds i kalenderen torsdag den 9. november kl. 17:00 – 19:30, når Horten og Kvindelige Jurister sammen præsenterer en aften med to eksperter inden for M&A-verdenen⚖️

Vi har invitereret Lise Lotte Hjerrild, partner i Horten og formand for Women Lawyers’ Committee i IBA, hvor hun arbejder for at fremme ligestillingsdagsordenen i advokatbranchen på internationalt niveau, og Christel May-Worre, Director & Head of M&A Legal hos Chr. Hansen, til at dele ud af deres erfaringer og tanker om karriereudvikling, netværk, og hvordan du bringer dig selv bedst i spil. Hør derudover om Lise Lottes vej frem i M&A og på den internationale arena, imens Christel stiller skarpt på, hvordan vi kan imødekomme og forstå de forventninger og forestillinger, som nye generationer bringer med sig på arbejdspladsen🌟

Som afrunding på arrangementet vil der være lækker forplejning samt rig mulighed for networking og vidensdeling i Hortens smukke lokaler🥂

Program:

17-17:30: Ankomst og velkomst

17:30-18:30 – Oplæg med Lise Lotte og Christel

18:30-19:30 – Mad og networking

Vi ser frem til at byde jer velkommen torsdag d. 9. november 2023 Hos Horten, Philip Heymans Alle 7, 2900 Hellerup

Tilmeldning sker gennem følgende link: https://billetfix.dk/…/et-indblik-i-livet-inden-for…/